Policistu_Velobiedriba_logo

2021. IeM atklātais policistu veločempionāts Jūrmalā

2021.gada 22.augustā Jūrmalā, noslēdzās Jūrmalas velomaratona ISOSTAR 30 km Tautas distance LR IeM atklātais Policistu veločempionāts, kura mērķis ir veicināt velobraukšanu LR drošības iestāžu darbinieku vidū, policistu vidū, veselīga dzīves veida veicināšanu, policista tēla popularizēšana sabiedrībā.
Minētais IeM atklātais Policistu veločempionāts ir otrais pēc gada, kas pulcēja jau krietni vairāk dalībnieku. Čempionāts ar katru gadu vairāk un vairāk izrāda interesi dažādu LR drošības iestāžu darbinieku vidū. Augstāk minētais norāda, ka kopīgi sadarbojoties visām iestādēm, struktūrām , ir iespējams attīstīt veločempionātu, padarot to ar vien vairāk apmeklētāku un populārāku, kā darbinieku viņu ģimenes locekļu, tā arī sabiedrības vidū.
Lai notiktu sacensības liels paldies ir sakāms sacensību organizatoram biedrībai “Piedzīvojumu sacensību apvienībai” kopā ar sporta klubu MySport, biedrībai “POLICISTU VELOBIEDRĪBA” arī atbalstītājiem IeM Veselības un sporta centra direktora pienākuma izpildītājai Irēnai Misus , VP un citiem par atbalstu.
LR IeM atklātā Policistu veločempionātā, tika izcīnīti 9 kausi. 3 kausi vīriešu distancē, 3 sieviešu distancē un 3 kausi komandu vērtējumā.
Vīriešu kopvērtējumā
1.vieta Juris Visockis -VP RRP
2.vieta Guntars Lūsis- Ostas policija
3.vieta Krišs Knodze-Rīgas pašvaldības policija

Sieviešu kopvērtējums.
1.vieta Diāna Jurēviča- Reģionālā pašvaldības policija
2.vieta Līga Bitrmane- Valsts policija
3.vieta Marina Bomiņa- Reģionālā pašvaldības policija

Kopvērtējumā šoreiz tikai izcienītas 2 godalgotās vietas , saskaņā ar nolikumu komandu vērtējums tika vērtēts no precīzi komandas dalībnieku norādītās komandas nosaukuma un dalībnieku skaita. Šajā sakarā komandu dalībnieku skaits un nosaukumi neatbilda nolikumā minētam, tas atšķīrās, līdz ar to 3. vieta komandu vērtējumā netika izcīnīta

1. vieta Reģionālā pašvaldības policija
2. vieta VP

Apkopojot veločempionātu kopumā , var secināt, ka ir nepieciešama turpmākos gadus turpināt to organizēšanu, iekļaujot riteņbraukšanu šosejā un Kalnu divriteņu MTB velokrosu obligātajos IeM organizētajos sporta veidos. Vadoties no sasniegtiem rezultātiem aktīvākiem velobraucējiem ar sasniegtiem rezultātiem , būtu iespējams piedalīties Eiropas, kā arī pasaules līmeņa veločempionātos popularizējot LR policista vārdu pasaulē.

Uz galeriju >>